+372 660 1999 info@citymed.eu

Uusi hymy

Kaunis luonnollinen ja itsevarma hymy 

Täyskeraaminen laminaatti tekee hampaistasi juuri niin valkoiset kuin olet aina halunnut, ja sillä voi korjata useita muita ongelmia, kuten purentavirheitä, halkeamia, lohkeamia tai lyhyitä hampaita.

Laminaatti on ohut täyskeraaminen kuori, joka valmistetaan yksilöllisesti peittämään värjäytyneet tai lohjenneet hampaasi. Laminaatit ovat kauniin hohtavat ja näyttävät aivan luonnollisilta hampailta. Ne ovat täysin metallittomia ja turvallisia.

Meidän biosopiva hammaskruunu on kaunis, tarkkuustyönä tehty turvallinen ratkaisu vaurioituneen hammaskruunun korvaamiseksi riippumatta siitä, onko hammas reikiintynyt vai muuten vahingoittunut. Mikä parasta, se näyttää aivan luonnollisilta hampailta – ja on täysin metalliton.

Meidän ratkaisut ovat täydellisen kudosystävällisiä. Kruunu, silta tai laminaatti sulautuu kauniisti ympäristöönsä ja edistää ikenen kasvamista takaisin hampaan ympärille samoin kuin omissa hampaissa. Koska ratkaisut ovat bioyhteensopivia, ne eivät aiheuta allergisia reaktioita, eivät ole herkkiä lämpötilalle eivätkä vaikuta makuaistiin.